Transportbanden

Wij ontwerpen zelf transportsystemen op maat van uw specifieke noden. Al onze transportsystemen zijn vervaardigd uit inox en zijn ook geschikt voor het transporteren van voeding. (ook trogbanden)

Schakelbanden

Wij maken schakelbanden & flessenkettingbanden (modulaire transportbanden) met meer dan 20 jaar ervaring. Onze transportsystemen zijn volledig opgebouwd uit inox waarbij het type van de kunststof schakels gekozen wordt in functie van het te transporteren materiaal (met of zonder meenemers).

Bochtbanden

Packsys levert alle soorten bochtbanden (rondbochten). Zowel met PVC-mat als schakelbanden, flessenketting... Van 15° tot 180° in vele verschillende materialen en formaten.

Spiraal transportbanden

Onze spiraaltransportbanden kunnen worden ingezet om producten zowel naar omhoog als omlaag te brengen. Dit gebeurt via een spiraalvormige transportband.

Buffertafels / Draaitafels

Draaitafels worden gebruikt als bufferzone en sluiten aan op een transportband. Steeds verschillende modellen op stock (zowel diameter 1000 mm, 1200 mm als 1500 mm) of indien op maat, te verkrijgen met een korte levertijd. Onze draaitafels hebben een hygiënisch design, speciaal voor de voedingsindustrie. Neem contact op voor meer informatie.

Opvoerbanden

Opvoerbanden, ook wel stijgband of elevatorband genoemd, dienen om producten naar omhoog te transporteren. Deze kunnen al dan niet mobiel worden uitgevoerd en zijn breed inzetbaar.

Rollenbanen

Rollenbanen in inox verkrijgbaar voor gravitaire toepassing, als aangedreven. Dit voor het transporteren van lichte producten tot zeer zware toepassingen.

Inliners

Onze Inliners worden vaak ingezet voor of na een verpakkingsmachine en voor de checkweger of etiketteur om verschillende stromen producten in lijn te brengen, te draaien, van een bepaalde tussenafstand te voorzien enzovoort. Packsys maakt inliners volledig op maat van de klant.

Ontnesters

Toepasbaar in automatische verpakkingslijnen waarbij schalen, tray’s, deksels of bakjes worden ontstapeld. Mogelijk met ingebouwde bufferband. Voor meer informatie over ontnesters kan u ons steeds contacteren.