“De service van Packsys stopt niet bij het opleveren van de machine.”

Verpakkingsmachines kunnen behoorlijk complex in elkaar zitten. Vooral als de machines op maat van een product of een productiefaciliteit worden ontwikkeld, vragen de handling en het onderhoud een bepaalde kennis. Daarom voorziet Packsys bij het opleveren van de machines uitgebreide handleidingen én een basisopleiding voor techniekers om bedrijven op weg te helpen. Zo ook bij de kartonnagemachine van Meroso Foods, die 14.000 flesjes per uur verwerkt en met één instelling kan switchen tussen lage en hoge trays of volledig gesloten kartonnen dozen.

Dienst na verkoop.

“Sommige van onze machines zijn vrij complex,” aldus Jean-Pascal van Packsys. “De machine bij Meroso Foods moest bijvoorbeeld verschillende productvarianten kunnen combineren in één verpakking. Om ervoor te zorgen dat de technische dienst van de klant zelf de meeste issues kan oplossen, geven we na de montage van de machine uitgebreide opleidingen aan techniekers en operatoren. We doorlopen de verschillende schermen en instellingen, zodat ook de klant perfect weet hoe de machine werkt en hoe ze in elkaar zit. En dat werkt. Bij Meroso zijn we bijvoorbeeld al drie jaar niet meer op interventie geweest.”

Handleidingen op maat.

“Onze handleidingen worden gemaakt aan de hand van de machine zoals ze voor de klant gebouwd is. In elke handleiding vinden onze klanten dus de foto’s en instellingen van hun eigen machine. Bovendien voegen we ook een overzicht van de gebruikte onderdelen toe. Zo kan de klant commerciële slijtageonderdelen zelf inkopen. Dat gaat sneller en kost minder omdat de herstelling in eigen beheer kan gebeuren. En voor machinespecifieke onderdelen kunnen klanten uiteraard steeds bij ons terecht.”

Bekijk ook onze andere realisaties

Alle projecten

Ook na uw aankoop blijft Packsys stand-by. Ons technisch team staat in voor de plaatsing, opstart, opleiding, onderhoud én herstelling van uw machines.

Meer info

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.