Over Packsys

Verpakkingsmachines PACKSYS is een Belgische onderneming opgericht in 2003 en oorspronkelijk gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines, met en zonder krimptunnel. Sinds 10 jaar maken ook de etiketteer- systemen actief deel van ons machineprogramma. We hebben inmiddels meer dan 550 machines geïnstalleerd.

Oplossingen

Elke dag opnieuw streeft PACKSYS ernaar om de verpakkingstechnische uitdagingen van haar klanten te vertalen in schaalbare en effectieve oplossingen met betrekking tot de aankoop van verpakkingsmachines, etiketteermachines of transportsystemen.

Ervaring

PACKSYS onderscheidt zich door kennisoverdracht gebaseerd op een ruime praktijkervaring in verpakkingssystemen met als doel uw productiviteit en ergonomie te maximaliseren. Dan pas is een project geslaagd.

Eigenschappen verpakkingsmachine

Robuustheid, bedrijfszekerheid, eenvoud, reactiviteit en zeer lage onderhoudskosten zijn slechts enkele eigenschappen die we hoog in het vaandel dragen.

Doelstellingen verpakkingsmachine 

Wij verkopen niet zomaar verpakkingsmachines en etiketteermachines. Wij kijken samen met u naar uw noden. Vooreerst moet het aangeboden “concept” beantwoorden aan uw eisen en doelstellingen: …manueel of volautomatisch, hoge of lage capaciteit, nieuw of gebruikt materiaal, compacte uitvoering, huur of aankoop, …

Connecties

Onze nadruk ligt op de “verkoop van verpakkingsmachines, etiketteermachines en krimpfoliemachines met de bijhorende service” en niet in de levering van folie of karton. Dankzij deze geopteerde filosofie hebben we uitstekende contacten met vele leveranciers van verbruiksgoederen. Wij brengen U graag met hen in contact.

Verdeling verpakkingsmachines

Naast de verdeling van de verpakkingsmachines van NOVOPAC en Minipack-Torre maken de kartonneermachines van ITALPAL, de etiketteermachines van EME, de eigen ontworpen transportsystemen en de machinerevisies deel uit van ons aanbod.

Service

Onze eigen dienst na verkoop staat garant voor een snelle, vlotte en volledige service! Onze technische mensen verzorgen de plaatsing, opstart, opleiding, onderhoud en herstelling van de door PACKSYS geleverde machines. GRATIS telefonische assistentie is inbegrepen in onze service.

Commerciële dienst

Ons team staat constant en proactief klaar om uw wensen te beantwoorden. Wij denken graag met u mee.

Komen kijken ?

Machinedemo’s zijn steeds mogelijk in onze showroom. Hiervoor hebben wij een ruim aanbod aan machines ter beschikking.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.